Blog beharangozó

Hallottál már a KHCS-ről? Lehetne Kukahegyek Csepelen, vagy Kuvaiti Hegyimentők Családtagjai,  de valójában a facebook-os Kreatív Hobbik Csoportról van szó, melynek 2017 szeptemberében már több, mint 135 000 követője volt. Megmutatjuk itt egymásnak az alkotásainkat, megírjuk véleményünket, ötletes videókat posztolunk.

Mi a helyzet azonban GYIK-kal? A gyakran ismételt kérdések, jóval tágabb értelemben tekintve, egy másfajta fórumra kívánkoznak. Mik a szalvétatechnika alaplépései? Mire használhatók a régi CD-k? Honnan tudok beszerezni a szükséges alapanyagokat? A KHCS weboldalán induló blogunkban ilyen, és ehhez hasonló témákkal jelentkezünk.

Üdv, a Kreatív Hobbik Csoport, röviden KHCS blogjának olvasói körében!

Ha eljutottál erre az oldalra, és olvasod ezt a bejegyzést, biztosan Te is a kreatív alkotók lelkes csoportjába tartozol. Lehet, hogy már számos remek dolgot készítettél, ollóval és ragasztópisztollyal a kezedben kelsz és fekszel. És az is lehet, hogy még egyetlen alkotás sem került ki a kezeid közül, de ha az érdeklődés megvan, a bátorság is megjön hozzá.

Senki nem érthet mindenhez, de mindenki ért valamihez. És bárki megtanulhat bármit, ami felkelti az érdeklődését. Ha kipróbálsz egy technikát, és nem tetszik, ami létrejött, akkor sem történt semmi baj, nekifogsz újra, vagy kipróbálsz valami mást.

Ehhez a szabad, nyitott és érdeklődő hozzáálláshoz szeretnénk segítséget nyújtani neked ötletekkel, gondolatokkal, alkotások rövid leírásával, eseményekről, újdonságokról szóló tudósításokkal.

A megjelent cikkekkel kapcsolatos hozzászólásaidat, észrevételeidet örömmel fogadjuk.

Kérdésed, javaslatod van számunkra? Írd meg e-mail-ben, miről olvasnál szívesen. Email címünk: kreativhobbikcsoport@gmail.com

Előzetes egyeztetés után vendégposztokat is örömmel megjelentetünk. Írjuk együtt a blogot!

Orsi (Orsiról egy rövid bemutatkozást ITT olvashattok)