Jótékonysági akció 2018 – Készíts karácsonyi ajándékot a Gyömrői Gyógypedagógia Intézet lakóinak!

Kreatív Hobbik Facebook csoport megrendezi éves, sorban már az 5. jótékonysági akcióját a Ti segítségetekkel, összefogásotokkal. Ehhez most is az R.M Ékszer logisztikai segítségét vesszük igénybe és idén az Otthon 24 kreatív játszótere is csatlakozik kezdeményezésünkhöz.

Készíts karácsonyi ajándékot a Gyömrői Gyógypedagógia Intézet lakóinak! Ha van otthon újszerű, használt játékod, amit felajánlanál, annak is biztosan nagyon örülnének. 

Ha úgy döntesz, Te is részt vennél a kedves és valóban nemes akcióban, akkor arra kérünk, csak olyan alkotást készíts, vagy olyan játékot ajánlj fel, amiről feltételezhető, hogy kiskorú személy hasznát veheti, értékeli, hasznosítani tud, játszani tud vele.

Ez az akció a gyerekekről szól, de mi úgy gondoljuk, hogy Ti, a jótékonykodók is megérdemlitek a jutalmat. Ezért azok a felajánlók közül, akik fel is töltik felajánlásukat a Kreatív Otthon 24 oldalra, a “Karácsonyi Felajánlások a gyerkőcöknek” kategóriába, egy szakmai zsűri által kiválasztott alkotás készítője 5000.- Ft értékű alapanyag csomagot kap a Kreatív Hobbik Csoport jóvoltából.

Amennyiben legalább 30 db felajánlás érkezik, amit fel is töltötök a Kreatív Otthon 24 játszótér oldalra, az Otthno24 még egy, társasjátékokat és egyéb játékokat tartalmazó, értékes ajándékcsomaggal toldja meg a felajánlásokat!

MEDDIG ÉS HOVA KÜLD AZ AJÁNDÉKOT?

  • A felajánlásokat és a feltöltéseket 2018. december 16. Advent 3. vasárnapjáig várjuk (nincs sok időd húzz bele! 🙂)
  • A posta cím ahova el kell, hogy küld a felajánlott Karácsonyi ajándékodat (feladás utolsó napja dec 16.):
    Ranoro Hungary Kft, 2233 Ecser, Szegfű u. 14. 

 

Az idei jótékonysági akció az R.M ékszer és a Kreativ.otthon24.hu oldal közreműködésével jött létre, a teljes kiírást ITT találjátok. 

Korábbi jótékonysági akcióinkról itt olvashatsz: 2017, 2016, 2015, 2014.

Segítsünk együtt 2018-ban is! <3