Referenciáink segítenek betekintést nyerni egy-egy általunk szervezett kreatív rendezvény hangulatába. A rendezvények tökéletesítése érdekében Szabó Henrietta (a Kreatív hobbik csoport alapítója) és Lakbear (DIY alkotó, festőművész) közös szervezésében találkozhattunk már olaszországi kreatív táborral, céges csapatépítéssel, kreatív workshoppal is. A megbízó személyes igényeit felmérve vállalunk akár kis létszámú, akár nagyobb csoportos alkotó napokat, de akár több napos kreatív tábort is:

Gyere velünk Toszkánába I.KHCS kreatív tábor

„Amikor a Jóisten kincsekkel megrakott égi szekerén Toszkána felett robogott, annak láttán hirtelen megrántotta „felhőlovai” kantárját, majd gyönyörű kék szemével a még gyönyörűbb tájra pillantott. Felsóhajtott és nagy megelégedéssel vizslatta az általa teremtett lankákat, völgyeket és kócos olívaerdőket. Szekerén felhalmozott kincseiből, előhúzott néhány ciprusfát és a puha dombok közé tűzögette őket. Eme „növénytornyok” azóta is emlékeztetik az embereket teremtőjük nagyvonalúságára és jóakaratára. Ám még valami hiányzott e kies tájképről, így elővette égi bugyrából legféltettebb kincsét a tudomány és művészet vetőmagját, melyet szétszórt a buckák között. Idővel a tudásmagok termőre fordultak és olyan gyümölcsöket érleltek, mint Leonardo da Vinci, Giacomo Puccini, Galileo Galilei, Franco Zeffirelli vagy Andrea Bocelli.” – olvasható Lakbear beszámolójában.

Az egy hét alatt remekül megfért egymás mellett a lélegzetállító toszkán városok felfedezése, múzeumok és emlékművek látogatása, a kis kirándulások az elhagyatott romokhoz, a különböző sportolási lehetőségek és a sok sok remek alkotás elkészítése is. 

Bővebb beszámoló ITT és ITT.

A 2018-ban nagy sikerrel megrendezett táborunk folytatása a 2019-es a II.KHCS kreatív tábor, második turnusára még az utolsó helyek elérhetőek!

A tábor kiírása ITT található, minden részletével együtt.

Céges csapatépítés

Húsvéti workshop a Pentart több színben is kapható repedőfestékeivel és a KHCS & Lakbear Műhelyének vezetésével.

A kezdő alkotók is nagyon jól megoldották az elején mumusnak tűnő repedőfesték alkalmazását és gyönyörű repedéseket varázsoltak a kaspókra, nyuszikra és tojásokra. Nagyon szép húsvéti asztaldíszek készültek, gratulálunk!

Remek csapattal készülhettünk együtt az Adventre. Gyönyörű adventi koszorúkat, ajtó kopogtatókat, adventi boxokat és asztali díszeket készítettek a résztvevők.

Rendezvényen való DIY, újrahasznosító workshop

Felkérést kaptunk egy nemzetközi közösségi és befektetői konferenciára is, melyen elsődleges szempont volt az újrahasznosítás. Az újrahasznosítás karácsonyi hangulatban zajlott, ezért a résztvevők boros dugókból készítettek rénszarvast, hóembert, angyalkát. De akadt aki a saját cicáját formálta meg. Illetve készült még papírból (maradék újságpapír, kotta, kartonlap) karácsonyfadíszként szolgáló csillag is, melyet környezetbarát csírízzel is összeragaszthattak a környezetükre odafigyelő alkotók.

Örömmel vesszük a kihívásokat jelentő megkereséseket is, kreatív megoldásokat nyújtunk annak érdekében, hogy az Önök számára is a legoptimálisabb megoldás születhessen bármilyen kreatív igényre. Amennyiben felkeltettük érdeklődését, várjuk szíves megkeresésüket az alábbi elérhetőségek egyikén:

Email cím: kreativhobbikcsoport@gmail.com

Telefon: +3620/213-4967