A sok hobbim egyike az illemhely táblák gyűjtése – persze csak fényképek formájában. Élvezet figyelni, hogy fantáziadús emberek milyen ötletes ábrákkal tudják megjeleníteni a férfiakat és nőket.

Már régóta tervezem, hogy megmutatom nektek a gyűjteményem néhány gyöngyszemét. Elnézést egyik-másik kép minőségéért, néha igazán nem alkalmasak a körülmények a fényképezésre, például a szűk hely vagy a rossz megvilágítás miatt.

Hogy szórakoztatóbb legyen a dolog a bemutatást egy kis játékkal kombináltam. Ahogy a címben olvashatjátok, azt kell kitalálni, hogy az egyes illemhelyek hol találhatók. Na, nem egy adott intézményen belül – ami általában a legfontosabb szokott lenni -, hanem kis hazánkban és a nagyvilágban.

Itt egy lista a helyszínekről, alatta pedig, összekeverve a képek következnek. A feladatotok csak annyi, hogy összepárosítjátok a helyszíneket az ábrákkal. Ígérem, nem lesz nehéz. Akinek mégsem sikerül, írja meg bejegyzésben, és megsúgom a megoldást 😊

  1. Állatkert, Budapest
  2. Fővárosi Nagycirkusz
  3. Gyógynövényfarm, Zánka
  4. SkyWard, Budapest
  5. Szecessziós múzeum, Budapest
  6. Teaház, Colchester
  7. Repülőtér, Bali
  8. Romkocsma, Budapest
  9. Hollókő
  10. Bogár étterem, Kambodzsa
  11. Valahol Kínában
  12. Korond, Erdély

+1 Millenáris, Budapest

És akkor lássuk a képeket.

 

A

kép 1 / 2

B

kép 1 / 1

C

kép 1 / 2

D

kép 1 / 2

E

kép 1 / 1

F

kép 1 / 1

G

kép 1 / 2

H

kép 1 / 2

I

kép 1 / 2

J

kép 1 / 2

K

kép 1 / 2

L

kép 1 / 2

M

kép 1 / 1

Ebben a cikkben a helyszínhez igazodó WC-jelölőkből mutattam be egy kis válogatást. Nagyon érdekes az is, hogy egyszerű vonalakkal milyen sokféleképpen lehet megjeleníteni a nő és férfi szimbolikus alakját. Egyszer majd ezekből bemutatok egy válogatást nektek. Addig is, ha valahol érdekes, vicces WC-jelölő táblára bukkantok, örömmel veszem, ha lefényképezitek, és elkülditek nekem.

Orsi (blogger)