Most, hogy mindenki házhoz van kötve, hirtelen még inkább előtérbe kerül, hogy mivel tehetjük könnyebbé önmagunk számára az életet. És mások számára. Sőt, mi van, ha a kettőt egyszerre tesszük? Én például szeretek akvarellezni is, meg örömet szerezni is, így aztán nekiálltam, hogy elkészítsek egy sor apró ajándékot, amit szétküldhetek a barátnőimnek, hogy ők is örüljenek, amikor megérkezik a postás.

A fejcsóválók megnyugtatására gyorsan hozzáteszem, hogy nem csak ezért mentem el a postára. Az ajándéklevelek feladásán túl is volt ott dolgom, így összekötöttem a kettőt. Mert én rendszerető állampolgár vagyok, és betartom az irányelveket. 😊

Az elkészítés nagyon egyszerű volt. Fogtam egy darab akvarellpapírt és ceruzával halványan felosztottam a kívánt méretre. A notesz előlapjánál kisebb méretet választottam, de ez persze egyéni elképzeléstől függ.

Az egyes téglalapokba aztán elkészítettem a „minimal art” tájképeket. Csak lazán, egyszerűen, semmi túlcicomázás. Ahogy adta magát a festék, meg az ecset. Először elkészítettem a színes alapokat, a fák, házak száradás után kerültek rá egy vékony ecsettel. Közben vigyáztam, hogy az egyes egységeken belül mindig maradjon egy fehér keret, mert így sokkal mutatósabb lesz a kis festmény.

Sajnos felvágás előtt elfelejtettem fényképezni,
de kb. így kell elképzelni.

Miután elkészültek a képek, felvágtam a papírt, és kiradíroztam az esetleg zavaró ceruzavonalakat.

És ilyenek voltak felvágás után

Most már csak a ráragasztás volt hátra.

Kétoldalas ragasztót használtam, de mivel a képek szélesebbek voltak a ragasztónál, így két széléhez ragasztottam egy-egy csíkot a ragasztóból, majd ezek segítségével a képeket a noteszek előlapjára ragasztottam.

Ezután már csak a borítékokat kellett megírni, aztán szépen elballagni vele a postára, majd várni a reakciókat. 😀

Csajok!! Javaslom, hogy nézzetek néha a postaládátokba, hátha Ti is ilyen szuper csomagot kaptok, mint én ma. Köszönöm, köszönöm, köszönöm!!!

Soroksárrá megérkezett a posta.  Orsi, nagyon köszi!

Képzeljétek csajok, nálam ma járt a húsvéti nyuszi.
Biztosan fél, hogy lakhely elhagyási tilalom lesz, és sietett.
És mert nagyon jó vagyok, ajándékot is hozott.

Micsoda meglepetés! Nézzétek! Én is kaptam ajándékot! Orsi!
Nagyon szépen köszönöm!

Nálam is jött a postásbácsiiiii! Köszönöm Orsi!!!!!

Nekem is, nekem is!!!!! Boldogság van! Köszönöm!

Orsi ((szintén boldog) blogger)