Kreatív ötleteket gyűjteni mindenfelé lehet. Ha az ember nyitott szemmel jár, észreveszi az óvodák ablakába kitett alkotásokat, felfigyel az ötletes kirakat-dekorációkra, buszon, villamoson meglátja azt a bizonyos vicces kulcstartót vagy érdekes táskaformát, amit tudat alatt már régóta keresett.

Ha rátévedünk a Pinterestre vagy belépünk a kedvenc kreatív FB-csoportunkba, még töményebben jönnek velünk szembe az ötletek, tippek, amelyek arra várnak, hogy kipróbáljuk, és a magunk igényeire, képére formájuk őket.

Aki igazán, egész valójában kreatív, az minden lehetőséget kihasznál, hogy inspirálódjon, és új tapasztalatokat szerezzen, új technikákkal ismerkedjen meg. És mi lenne ennél jobb, mint egy olyan rendezvény, ahol alapanyagok és technikák együtt vannak jelen, hogy összehozzák az alkotni vágyókat.

Régen ilyen rendezvény volt a PeCsa kreatív összejövetele, aztán életre kelt a budaörsi Kreatív Alkotóműhely… aztán jött a covid …, de kiböjtöltük, és a budaörsi rendezvény ismét megnyitja kapuit, immár a 10. alkalommal.

Elő a naptárral, és gyorsan jelöljük be 2022. november 26-át és 27-ét. Én mindenesetre ezt tettem, amint elolvastam a hírt 😊

A helyszín a Lloyd Stúdió és Rendezvényközpont, a Bitep Ipari Parkban (Budaörs, Gyár utca 2., Gábor Dénes krt. 1100).

A tematikus kreatív bemutatók és foglalkozások, valamint az alapanyag és kézműves termékek vásárlásának lehetősége hiánypótló eseményt kínál a kreatív alkotás iránt érdeklődők számára.

Bár blogunkban minden év elején közzéteszünk egy listát a nemzetközi kreatív vásárokról, de sajnos itthon egyedül a budaörsi Alkotóműhely kínál ilyen lehetőséget. Éljünk hát vele, és töltődjünk fel ötletekkel, lelkesedéssel tudással november 26-án és 27-én.

(Nem vagyok a rendezvény reklámembere, ezt a figyelem felhívó cikket csak azért írom, mert valóban úgy érzem, hogy országszerte több ilyen rendezvényre lenne igény, és örülök, hogy legalább ez az egy él és kitart.)

2017-ben már írtam erről a rendezvényről, itt elolvashatod az akkori tapasztalataimat. 

Ha pedig távolabbi országok élményvilága érdekel, olvasd el egy kínai kézműves vásáron szerzett benyomásaimat.

Közeledik az alkotós, otthon szöszmötölős, öröm keresős adventi időszak. Ne hagyjuk az ajándékkészítés lélekmelegítő tevékenységét az utolsó pillanatra.

Irány Budaörs, és utána valósítsuk meg az ott életre kelt ötleteinket!

Harrach Ágnes