Tudom, elmúlt már karácsony, sőt, a mai nappal már az új esztendőbe is átléptünk, de ha még mindig (vagy már újra) kedved van meglepni valakit egy személyre szabott ajándékkal, akkor vedd elő a tavalyi fotókat, és készíts belőlük egy naptárt.

Lapozd át a képeidet, és keress olyanokat, amelyek az előző év legszebb, legemlékezetesebb, legviccesebb vagy legmeghatóbb pillanatait idézik fel. Képek közös élményekről, közös kalandokról, az érettségiről, diplomaosztóról, születésnapról, nyári buliról vagy arról a bizonyos műsoros estről, ahol ő is fellépett a harmadik sorban, és pont akkor csattant el a gép, amikor éppen elvétette a lépést és elbotlott 😀

A jó tett helyébe jót várj itt igazán érvényesül. Amíg a kedves meglepetést készíted, Te is remekül szórakozhatsz a képek nézegetésével és az emlékidézéssel.

Barátoknak, családtagoknak, kedves ismerősöknek ragyogó ajándék.

És mi a helyzet az idősebb generációval, akikről már nem készül annyi kép? Nekik, hidd el, még szebb ajándék, ha gyerekeiket, unokáikat látják a naptár lapjain, hónapról-hónapra.

A saját készítésű naptár ideális ajándék, bármikor bevethető, ha hirtelen kifogyunk az ötletekből. Úgy gondolod, naptárt csak december végén, január elején lehet ajándékozni?  Akkor olvasd el ebben a korábbi blogbejegyzésben, hogy használhatod a naptárt ajándéknak egész évben. 

Harrach Ágnes (vendégblogger)