Dani Orsi, illusztrátor

“Dani Orsinak hívnak, és illusztrációk készítésével foglalkozom. Képeim világát a fantázia és a mese uralja, némi abszurd beütéssel: 🙂 Elsősorban akril technikával dogozom, leginkább farost lemezre, vagy vászonra. A másik gyakran használt forma az akvarell, melyet vagy merített, vagy akvarell papírra készítek. Remélem hogy a képeim által az emberek megismerhetik azt a pici varázslatot, mellyel eljuthatnak az én világomba..:)”

forrás: http://dorsillusztraciok.blogspot.hu

 

Dani Orsi: Mesés abszurd című kiállításról tudósítottunk a Kreatív hobbik csoportban is: ITT.

Orsi munkássága igazán figyelemre méltó, nagyon tehetséges illusztrátor és mindig tele van ötletekkel. De helyettem beszéljenek inkább a kiállításon készült képek.

    

[fusion_sharing tagline=”Ha tetszett, oszd meg Te is!” tagline_color=”” backgroundcolor=”” title=”Kreatív hobbik csoport – Dani Orsi, illusztrátor kiállítása” link=”http://kreativhobbikcsoport.hu/dani-orsi-meses-abszurd/” description=”Dani Orsi, illusztrátor Mesés abszurd című kiállítása.” icons_boxed=”” icons_boxed_radius=”” color_type=”” icon_colors=”” box_colors=”” tooltip_placement=”” pinterest_image=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=””][/fusion_sharing]