Partnereink 2017-11-25T10:41:26+00:00

Partnereink

 

A Kreatív hobbik csoport életében, így vagy úgy, de nagy szerepet játszottak a következő alkotótársak, cégek, társoldalak. Külön köszönet nekik az önzetlen segítségért! Nézzük, ki miben nyújtott segítséget.

 

Logó felelős: Sultan Zoltán, azaz “Lakbear”

Sultan Zoltán, festőművész, upcycling artist, DIY alkotó, a Lakbear bloggere.

Hulladékanyagokból, amelyek egyébként talán a kukába kerülnének, új funkcióval ellátott tárgyakat készít.

Ezt a szemléletet igyekszik más kreatív megoldásokban is megvalósítani. Az általa fontosnak hitt tárgyak, anyagok, maradványok új funkciót és szimbolikát nyernek, egy újjáteremtett térben. Egy az enyészettől megmentett istállóban alkot, melyet átalakított műteremmé. Az itt készült berendezési tárgyakat és egyéb kiegészítőket az olvasóinak is bemutatja, hogy inspirációt merítsenek a munkáiból. Kedveli a népművészetet, az antik tárgyakat és a retrot. Életfilozófiája: Teremts újat a régiből.

Blog

Facebook oldal

 

Honlap készítésben segítséget Bihari Lászlótól kaptunk 

Bihari László neve mindenkinek ismerősen csenghet, aki egy picit is szeret/tud rajzolni. A Jobb Agyféltekés Rajzolás és a Rajzmánia oldalak szorosan az ő nevéhez kapcsolódnak. Amennyiben a terveid közt szerepel ennek az egyedi tanulási módszernek az elsajátítása, fordulj hozzá bizalommal, legyen szó kezdő, haladó, felnőtt vagy akár gyermek kurzusról.

 

A KHCS heti DIY rovata a Hulladékvadászok.hu oldalon

Hulladékvadász.hu oldal 2017 tavasszal új kreatív rovatot indított, melyben a Kreatív hobbik csoport tagjainak alkotásai jelennek meg hétről hétre cikk formájában. Ezen felül a Háztartásom hulladék nélkül című rovatban számos hasznos ötlettel találkozhatunk, melyek megmutatják, hogyan érjük el háztartásunkban a hulladék minimalizálását. De ne feledjük az eredeti célt sem, amiért létrejöttek: A hulladékvadászok az emberek aktivizálását tűzték ki célul, hogy az egyéni és pártérdekektől függetlenül, a következő generációk érdekében, fogjunk össze a tiszta, egészségesebb környezetért. Az oldal együttműködik a helyi önkormányzatokkal, és segíti munkájukat. Minden, az oldalra felkerülő bejelentést eljuttat az aktuális önkormányzathoz, a helyszín és kép csatolásával. Országosan több száz megoldott üggyel rendelkezik.

 

Kockacsoki

“Elkötelezettek vagyunk fogyatékossággal élő embertársaink irányába. Közülük is az egyik leghátrányosabb helyzetű csoportba tartozó autista emberek segítését tűztük ki célunkként. Hisszük, és szeretnénk másoknak is megmutatni, hogy ők is értékes tagjai társadalmunknak.” – Kockacsoki.com

2016 és 2017-ben is a Kockacsokira esett választásunk, mikor arról kellett döntenünk, hogy melyik szervezet legyen a kedvezményezett a jótékonysági akciónkban, amit közös összefogással a Kreatív hobbik csoport tagjaival valósítunk meg.

Idei, 2017-es jótékonysági akciónkról honlapunkon bővebben olvashatsz a Jótékonysági licit 2017 menüpontban.

Pentacolor Kft

A Pentacolor Kft támogatásával a Jótékonysági licitben résztvevő felajánlók között 3 db értékes csomagot sorsolunk ki hálánk jeléül. A Jótékonysági licitről bővebben ITT.