ALKOTÓI INTERJÚK

A Kreatív hobbik csoport tagjai számos alkalommal alkotnak érdekeset, egyedit, kiemelkedőt. Időnként felfigyelünk egy-egy érdekesebb alkotóra, akivel aztán a későbbiekben riportot készítünk. 

Itt gyűjtöttük az általunk kedvelt, tehetségesnek, érdekesnek ítélt csoporttagokkal készült riportokat, melyeket az alkotók nevére kattintva olvashattok teljes terjedelmükben. Az alábbi lista a hírlevelünk megjelenése napján, azaz minden hónap utolsó napján bővül. 

2019. Január: Janesz Vaperman

“Fantáziavilág, harsány, élénk színek, lendületes vonalak. Ezek a jelzők jutnak először eszembe, ha Janesz Vaperman képeire nézek. A képek mögött tabudöngető, szabadságra vágyó, önkifejezésre törekvő életstílust érzek. Valóban ilyen “árulkodó” lehet a művészet? Riportunkban az alkotó szólal meg.”

2018. December: Lovas Schwarze Zsuzsanna

“Nem használok nagyítót, számomra csak az a miniatűr élvezhető, amit még szabad szemmel, tisztán, részleteiben gazdagon tudunk megcsodálni.”

Ha kíváncsi vagy Zsuzsanna munkáira élőben is, március 8-án megtekintheted! Bővebb infó a fotóra kattintva olvasható.

2018. November: Kamarás Evelin

“Kamarás Evelin neve mára összeforrt a megelevenedő Marvell- és Disney-figurákkal. Te is biztosan találkoztál már a bögréből kitörő Hulkkal, a cuki unikornisokkal, vagy éppen a vicces és/vagy sokkoló ollós nyaklánccal. Evelin számára nincs lehetetlen, egy kupac gyurmából csodákat tud készíteni. Novemberi interjúalanyunk a KEMM páratlan műhely alkotója.”

2018. Október: Hargittai Krisztina

“Hargittai Krisztinának hívnak, három gyerekes anyuka vagyok. Már gyermekkoromban is imádtam rajzolni, de soha nem éreztem magam elég tehetségesnek ahhoz, hogy hivatásszerűen foglalkozzak a művészetekkel, így teljesen más irányba indultam el.”

2018. Szeptember: Kalmár Lajos

“Sosem tanultam ezen a vonalon. Remek kérdés, hogy mikor is kezdtem el. Valahogy mindig is jelen volt az életemben a kreatívkodás.”

2018. Augusztus: Erdei Málna

“Az Erdei Málna Facebook-os név, de szinte mindenki így szólít màr. 44. évet töltöttem be most júliusban. Van egy nagy fiam, 14 éves, akit imádok, és egy nagyon rendes férjem, aki sokat segít nekem. Fodrászként dolgozom, Budapesten élek. Először dekupázsoltam, később egyszerűbb asztaldíszeket próbáltam készíteni, több-kevesebb sikerrel. Azután a sok gyakorlással egyre jobban ment. Hobbinak indult, de már picit több annál.”