Közösségi alkotó nap a KHCS 5. születésnapja alkalmából – 2017.07.16.

 

 

Frissítés: A születésnapi közösségi alkotónap élménybeszámolóját ITT olvashatjátok!

Várjuk mindazon tagunk jelentkezését, akik vállalják, hogy lakóhelyükön önállóan megszervezik a csoport 5. születésnapjára, 2017.07.16-ra tervezett közösségi alkotós napot. A jelentkezéseket bármely városból (akár külföldről is) várjuk.

Kérjük, csak olyanok jelentkezzenek, akik valóban kézbe vennék a szervezést, és vállalják, hogy lelkiismeretesen megszervezik az eseményt. Feladat:

– Helyszín keresése. Adott helyszínen (lakás, kert, hobbi üzlet) közös alkotás, ismerkedés a csoporttagokkal, koccintás és torta evés,

– A rendezvény kreatív programjának teljes körű szervezése,

– Lakóhely környékén és a khcs-ben való hirdetés, nyilvános esemény létrehozása a Facebookon,

– Közös kép készítése, résztvevők neveinek összeírása,

– Kapcsolattartás a csoport alapítójával, Szabó Henriettával, FB privát üzenetben vagy emailben: kreativhobbikcsoport@gmail.com.

Ez az alkotónap egy közösségi esemény, a szervezéshez viszonylag szabad kezet kaptok, de van pár támpont, amit kérnénk betartani.

Tervezett program amit mindenkinek meg kellene szerveznie: batyus alkotós nap. Ez a főszervező által kitalált bármilyen kreatív tevékenység (rajz, újrahasznosítás, decoupage, tortakészítés stb) lehet. Mindenki vigyen magával eszközt, anyagot, amit a főszervező előír. Ellenkező esetben minimális anyagköltség fejében legyen biztosított az alkotás.

Egyúttal versenyt is hirdetünk a legötévesebb KHCS születésnapi tortára! Díjazni fogjuk a SAJÁT készítésű tortákat. A kreatív alkotó nap programja akár a közös torta készítés is lehet. A tortaversenyen való részvételhez kérjük a helyi főszervezőt, az esemény másnapján küldjön maximum 5 db fotót a kész tortáról, valamint 5 db fotót a készítés menetéről és a készítésben szereplőkről. Az emailben kérjük szerepeltetni a helyszínt, a közösségi torta készítésében résztvevők nevét (minimum 3 fő), a torta fantázia nevét, ízét. Email cím: kreativhobbikcsoport@gmail.com

A tortaverseny zsűritagjai: Szabó Henrietta (KHCS admin), Gerencsér Szabó Ili (KHCS admin), Fenyves Linda (KHCS moderátor), Harrach Orsolya (KHCS blogger), Németh Noémi (Cake designer)

Eredményhirdetés: 2017.07.19. szerda 20:00

A tortaverseny nyerteseinek és a közösségi alkotónap résztvevői közt sorsolt nyertesek nyereményei közül az első, amit elárulunk:

50%-os kupon Amikreatív workshopjaira! Tetszés szerint beváltható 2017.12.31-ig.

 

A második nyeremény pedig Kutas Orsolya, Stoneart pontozó kavicsfestő workshopján való részvételre jogosító kupon, felhasználható 2017.12.31-ig.

 

Következő nyereményünk Németh Noémi többszörösen díjazott cake designer workshopján való ingyenes részvételi lehetőség. Megtanulhatjátok, hogyan készítsetek ilyen és ehhez hasonló szépséges cukorvirágokat:

Ezen felül a tortaverseny nyertes csapata egy 5 000.- Ft értékű kreatív ajándékcsomagot kap a Kreatív hobbik csoport jóvoltából. Benne minden földi jóval, alapanyagok, eszközök, apróbb meglepetések! 😉

 

2017.07.10-ig várjuk a helyi főszervezők jelentkezését.

Jelentkezés:

 
 

 Tárgy mezőbe tüntesd fel kérlek: születésnap

Oszd meg Te is pályázatunkat!