Jótékonysági licit 2017

a Kockacsoki javára

 

LEZÁRULT! 

KÖSZÖNJÜK MINDEN FELAJÁNLÓNAK ÉS LICITÁLÓNAK A RÉSZVÉTELT! A JÓTÉKONYSÁGI AKCIÓNKBAN 140 900.-FORINTOT GYŰJTÖTTÜNK ÖSSZE! 🙂

 

EREDMÉNYHIRDETÉS

2018.01.31.

51 alkotást kaptunk 37 különböző felajánlótól. <3
A licitben 140.900.-Forintot gyűjtöttünk, melyből 135 900.-Ft érkezett be, mely teljes egészében a Kockacsokihoz került. Ebből az összegből „Maszat Napok” című élményterápiás foglalkozásokat fognak szervezni autista gyerekek számára! <3
 
A felajánlók közötti sorsolás nyertesei és nyereményük:
A 3 nyertes, akik Kockacsoki ajándékcsomagot nyertek, mely 5-5-5 tábla kézműves csokoládét tartalmaz:
🍀 Csutak Ottó
🍀 Kisné Szalai Edina
🍀 Lakbear
A 3 nyertes, akik Pentart csomagot nyertek, melynek tartalma: repesztőlakk, gesso, fehér akril festék, színes akril festék, transzfer oldat, antikoló paszta, szilikon csipke forma.
És mindez egy nagyon ízléses fekete Pentart textil szatyorba csomagolva:
🍀 Fekécs Henrietta
🍀 Pintér Ferencné Zsuzsanna
🍀 Varga Orsi
 
A licitálók közötti sorsolás nyertese:
🍀 tamasbajzat
Nyereménye: Egy Pentart csomag, melynek tartalma repesztőlakk, gesso, fehér akril festék, színes akril festék, transzfer oldat, antikoló paszta, szilikon csipke forma.
És mindez egy nagyon ízléses fekete Pentart textil szatyorba csomagolva.
 
Minden nyertesünknek szívből gratulálunk, felvesszük Veletek a kapcsolatot privát üzenetben vagy emailben.

 


A Kockacsoki egy különleges, társadalmi vállalkozás. Olyan csokoládé manufaktúra, melyben kiváló minőségű kézműves édességeket állítanak elő, autista fiatalokkal. Társadalmi céljuk az autista fiatalok életminőségének javítása, társadalmi beilleszkedésük elősegítése.

Kockacsoki weboldal

Kockacsoki Facebook oldal

Youtube link

Kik vagyunk mi?

Egy több, mint 144.000 6 000 tagból álló kreatív csoport, akik szeretnek alkotni, és műveiket megmutatni egymásnak. A Kreatív hobbik zárt csoporthoz ITT csatlakozhatsz. A közelmúlt eseményei miatt az új csoportot ITT találjátok, ahová várunk minden alkotni szerető kreatív tagot.

Like-olható Facebook oldalunkat megtalálhatjátok ITT.

A Kreatív hobbik csoport a korábbi években is rendezett jótékonysági akciókat. A korábbi gyűjtésekről itt tájékozódhattok (amint oldják a korábbi csoport tiltását):

2016.év Kockacsoki részére

2015.év Generali mosolyvadászok részére

2014.év Generali mosolyvadászok részére

A bemutatkozás után nézzük, hogyan is fog zajlani gyakorlatban a jótékonysági licit.

 

A LICITRŐL BŐVEBBEN

 

A Kreatív hobbik csoport tagjai felajánlhatják jótékonysági licitre:

– saját készítésű alkotásukat,

– alkotáshoz szükséges alapanyagokat, szerszámokat, eszközöket,

– kreatív tanfolyamra, webáruházba szóló utalványt (pl 10.000.-Ft értékben, kezdő licit 2.000.-Ft),

– kreatív szolgáltatásra igénybe vehető utalványt (pl fotóról rajz készítés),

– a licitre felajánlók részére sorsolás céljára ajándékcsomag, utalvány, alapanyag, minden ami serkentheti a kreatív felajánlók számát.

A licitből befolyó összeg 100%-ban az általunk támogatott Kockacsokihoz kerül, mellyel hozzásegítjük őket, hogy még több kreatív foglalkozást tarthassanak az autista gyerekek részére.

Idén változtattunk picit a folyamaton, és nem tárgyi felajánlásokat gyűjtünk, hanem a sok szép alkotást, illetve egyéb felajánlásokat bocsájtjuk licitre.

Mit kell tudni a licitről?

A licit időtartama: 2017.11.11-2017.12.22.

A licitre egészen utolsó napig várjuk a felajánlásokat!

Küldd el a kreativhobbikcsoport@gmail.com email címre a licitre bocsátandó tárgy jó minőségű fotóját, határozd meg a kezdő licit értékét (minimum 1.000.-Ft), tüntesd fel az alkotó nevét. Megadhatod weboldalad, facebook oldalad linkjét is, szívesen megjelentetjük. Licitre csak és kizárólag saját alkotásokat, és azok saját készítésű fotóit várjuk (az internetről letöltött képek törlésre kerülnek).

Fenntartjuk magunknak a jogot arra, hogy nem minden tárgyat engedünk ki a licitre (rossz minőségű fotó, sértő/bántó/rasszista célzatú alkotás, stb). Egyúttal megkérünk, hogy légy kritikus a saját munkáddal, és a sikeres licit érdekében törekedj a (leg)jobban sikerült alkotásaid közül válogatni a felajánláshoz.

Minden licitre bocsátott tárgyat az alkotó által meghatározott kezdő licit értékével (minimum 1 000.-Ft) feltöltjük a a honlapunkra.  Amint ez megtörtént azonnal lehet rá licitálni. Az első licit nem lehet kevesebb, mint a kikiáltási ár!

A licit lépcső minden tárgynál/szolgáltatásnál minimum 500.-Ft. Alacsonyabb mértékben megtett licitek érvénytelenek, és törlésre kerülnek.

Licitálni az adott kép alatti megadott licitértékkel lehet 2017.12.22. 23:59:59-ig. Lezárást követően kihirdetjük a licit nyertesét, aki a legtöbbet kínáló licitáló lesz. A licit nyertese elutalja a Kockacsoki részére a licit összegét 2017.12.29-ig.  A közleményben tüntesd fel kérlek „KHCS adomány” és a könnyebb beazonosítás kedvéért hogy melyik licit tárgy árát utaltad el.

Az átutaláshoz szükséges adatok:

Kockacsoki Nonprofit Kft.

ERSTE Bank 11600006-00000000-78671863

A beérkezett licitösszeget legkésőbb 2018.01.08-ig visszaigazoljuk, és az alkotó csak ezután küldi el a licitre bocsátott tárgyát/szolgáltatását a licit nyertes részére. Csomag feladási határideje:  2018.01.25.

A licit visszavonására nincs lehetőség, a licitáló a licit megtételével magára nézve kötelezően elfogadja, hogy ha ő nyeri meg a licitet, a licit összegét átutalja a fent megadott bankszámlaszámra.

Ezért kérjük, hogy csak felelősségteljesen licitáljatok!

A postaköltséget a felajánló viseli.
Ha a licit nyertese külföldi lakcímmel rendelkezik, a postaköltség a licit nyertesét terheli.

Azon felajánlók között, akiknél a licit rendben lezajlott (kifizetésre került és megérkezett a csomag) Engedjétek meg nekünk azt az apró módosítást, hogy MINDEN felajánló között sorsoljunk. Úgy érezzük, hogy mindenki önzetlen felajánlását szeretnénk díjazni, teljesen függetlenül attól, hogy az alkotása elkelt-e, vagy a licitáló elutalta-e az összeget. 🙂

  • 3 db Kockacsoki ajándékcsomagot, mely 5-5-5 tábla kézműves csokoládét tartalmaz,
  • 3 db értékes Pentart csomagot, mely hasznos alapanyagokat és eszközöket tartalmaz egy igazán kreatív alkotó számára.

A licitálók között  is kisorsolunk :

  • 1 db értékes Pentart csomagot, mely hasznos alapanyagokat és eszközöket tartalmaz egy igazán kreatív alkotó számára.

A sorsolásra 2018.01.31-én kerül sor.

Ezért arra kérünk, hogy a következő határidőket tartsátok szem előtt:

Licit zárása: 2017.12.22. 23:59:59

Licit összegek átutalása: 2017.12.29.

Licit összegek beérkezésének visszaigazolása a Kockacsoki részéről: folyamatos, de legkésőbb 2018.01.08.

A csomagok feladási határideje: 2018.01.25.

 

Bízunk benne, hogy egy kis összefogással idén is hozzájárulhatunk a Kockacsoki által folytatott nemes munkához, és az autista gyerekek fejlődésének segítéséhez.

Ebben kiemelkedő szerepet játszottak a következő alkotók, akiknek a munkáival a licitet indítjuk. Megkeresésünkre azonnal pozitív választ kaptunk, és mindannyian felajánlották 1-1 alkotásukat, melyet ezúton is köszönünk nekik! Legyen példaértékű a magatartásuk és precizitásuk! 🙂 Továbbra is várjuk az önzetlen felajánlásokat!

A Jótékonysági licit kezdő csapata név szerint: